Glas aktivnih Medvoščanov

Glas aktivnih Medvoščanov je nestrankarska lista, ki je hkrati nova, a tudi stara. Ima novo ime, novih je kar nekaj kandidatov, obogatena pa je z izkušnjami iz dveh mandatov občinskega sveta.

Lista je nastala z združitvijo dveh: LAM-liste aktivnih Medvoščanov in liste GLAS, saj smo ugotovili, da imamo zelo podobne poglede na razmere v občini in da lahko zgolj skupaj zmoremo več. To je bil vsekakor poglavitni razlog, seveda pa smo se združili tudi zato, da bomo skupaj močna svetniška skupina, ki bo v podporo županu Nejcu Smoletu in ki bo lahko Medvode premaknila z mrtve točke, ter občino po dolgih letih končno vrnila ljudem in jo naredila ljudem prijazno.


Na zadnjih lokalnih volitvah, 5. oktobra 2014, smo dobili 1288 glasov (20 %) in s 5 predstavniki postali največja svetniška skupina v občinskem svetu.

Hvala drage občanke in občani za izkazano zaupanje!


Skupaj z županom, Nejcem Smoletom, ki prihaja iz naših vrst, se bomo trudili, da upravičimo vaše zaupanje!
ZgodovinaNestrankarska lista GLAS

Pred lokalnimi volitvami leta 2010 so se trije GLASni Medvoščani, Nejc Smole, dr. Urška Repnik in Jure Galičič, opogumili in s skupino somišljenikov ustanovili Nestrankarsko listo GLAS. Ta je že na svojih prvih lokalnih volitvah zasedla skupno 5. mesto, ki je prineslo 2 svetniški mesti v občinskem svetu in s tem dosegla rezultat, o katerem smo pred volitvami zgolj sanjali.

Preberi več »

Nestrankarska lista LAM

Nestrankarska lista LAM - lista aktivnih Medvoščanov je bila ustanovljena poleti 2006 kot odziv na takratno politiko v občini Medvode z namenom združiti posameznike, ki kot odgovorni Medvoščani svoje znanje in pozitivno energijo namenjajo boljšemu jutri v občini Medvode. Ljudi, ki na svojem strokovnem in ljubiteljskem področju s svojim predanim delom dokazujejo, da SKUPAJ zmoremo več! S svojo prisotnostjo na političnem parketu občine in prisotnostjo v občinskem svetu smo skušali povrniti ugled le-temu s spoštovanjem, strpnim, argumentiranim in kulturnim dialogom.

Preberi več »

ZMOREMO DRUGAČE.
ZMOREMO BOLJE.
ZMOREMO VEČ.