POZIV OBČANOM ZA GOSTITELJE NA MEDNARODNEM SREČANJU


4 Mar 2016 | Aktualno

V letošnjem letu se v naši občini obeta prav poseben dogodek - med 22. in 26. junijem bodo Medvode gostile mednarodno srečanje predstavnikov prijateljskih mest, na katerem bo v ospredju predstavitev Francije in mesta Crest.

Da bi bil dogodek kar se da uspešen in impresiven za naše goste iz tujine, pa lahko pripomorete tudi vi!

Tako Odbor za mednarodno sodelovanje občine Medvode poziva občanke in občane, ki imate to možnost in željo, da se prijavite za gostitelja v okviru mednarodnih izmenjav. Idealna priložnost za širjenje obzorij, spoznavanje novih ljudi, dežel, običajev, kulture in utrjevanje svojega znanja tujih jezikov torej!

Gostitelj gostu večinoma nudi nočitev in zajtrk, po želji tudi sodeluje pri programu izmenjave s svojim znanjem in strokovnostjo, kar pa ni pogoj. V zameno je, če izrazi željo, gostitelj udeleženec na morebitnem povratnem obisku prijateljskega mesta.

Prijavite se v bazo potencialnih gostiteljev v Občini Medvode. Sporočite svoje ime in priimek, kontaktno e-pošto ali telefonsko številko, koliko ležišč nudite, v katerih od tujih jezikov aktivno ali pasivno se sporazumevate ter svoje področje delovanja.

Svoje podatke posredujte na naslov:

Občina Medvode, Odbor za mednarodno sodelovanje, Cesta Komandanta Staneta 12, 1215 Medvode ali po e-pošti: vanja.locniskar@gmail.com.


Želite ostati obveščeni in podpreti naša prizadevanja za razvoj Medvod?