Občinski svet

DARINKA VEROVŠEK
podžupanja občine Medvode, zadolžena za področje družbenih dejavnosti in mednarodnega sodelovanja, članica občinskega sveta

Mladi ki s svojo pozitivno energijo, pogumom in svežimi idejami v lokalno skupnost prinašajo svež veter in odprto komunikacijo, so vodilo k napredku in razvoju. V obdobju, ko je lokalna skupnost v velikih preizkušnjah, bo potrebno sprejemanje različnosti in argumentirano ter strpno reševanje problemov. To je lahko naše bogastvo in naša prednost. Pomembno je, da si v ključnih vrednotah zmoremo podati roke, kljub različnosti poiščemo skupno pot in gremo v isto smer.
V dobro občanov; vseh, ki živimo v tej skupnosti...skupaj smo močnejši.

VITO KLAVORA
odbor za mladino - predsednik, statutarno pravna komisija

Medvode so občina, ki po mojem mnenju že dolgo »spi«. Zato se odločam za kandidaturo za občinskega svetnika, saj verjamem, da bomo z dobro ekipo in dobrim županskim kandidatom uspeli mesto in okoliške kraje zbuditi in jim povrniti stari sijaj, mladim ponuditi možnost preživljanja kvalitetnega prostega časa v domačem kraju, starejšim dati vedeti, da nanje nismo in ne bomo pozabili, vsem tistim vmes pa pomagati, da se bodo v Medvodah počutili doma in bodo nanje ponosni. Skupaj zmoremo več, meja pa je samo nebo!
Kot občinski svetnik sem tudi predsednik odbora za mladino in član statutarno pravne komisije.

CVETKA ŽIDAN VALJAVEC
članica OS, predsednica KMVi,
članica OGT

Zakaj v lokalno politiko....ker je čas za spremembe ... prihodnosti se ne gradi na spominih preteklosti.....zavihati moramo rokave in samo pogumno naprej...z novimi obrazi in idejami zmoremo več.

LADO VIDMAR
odbor za naravno in kulturno dediščino, odbor za komunalo

Vsak korak v življenju je izkušnja in novo znanje. Prehodil sem že veliko poti. S spoznanji in z energijo želim prispevati za boljši jutri občanov Medvod.

ANŽE ŠILAR
odbor za mladino, odbor za turizem
in gostinstvo

Odločitev, da kandidiram na listi GLAM, ni bila lahka. Za spremembo in doseganje novih ciljev se je potrebno izpostaviti. V mandatu, ki je pred nami, je treba podpreti projekte, ki so za občino resnično pomembni in potrebni. Zato verjamem, da je lista GLAM prava odločitev. S podporo naše liste se krepi razvojni program naše občine in tudi program našega kandidata za župana.

Predstavniki v občinskih oborih in komisijahMARJETA JAMNIK
članica ODD, članica sveta JZ
knjižnica Medvode
VOJKO BIZANT
odbor za urejanje prostora
in ekologijo
mag. ALOJZIJ TERŠAN
odbor za varstvo naravne in kulturne dediščine
MIRKO VEROVŠEK
odbor za komunalne dejavnosti
NADA PREŠEREN
odbor za razvoj
ZMOREMO DRUGAČE.
ZMOREMO BOLJE.
ZMOREMO VEČ.