Novice

Ocena mandata svetniške skupine GLAM

V svetniški skupini GLAM – glas aktivnih Medvoščanov ta mandat občinskega sveta ocenjujemo kot zelo uspešen!


Preberi več »

ČISTO ZATE - ZA NAS

Občina Medvode je v sodelovanju z Mestno občino Ljubljana in Občino Vodice dobila odobrena sredstva Evropske unije iz Kohezijskega sklada za gradnjo kanalizacije v najbolj gosto naseljenem delu občine. 


Preberi več »

18. VEČER ŠPORTA V MEDVODAH

V sredo, 21. marca 2018, je v Športni dvorani Medvode potekal že 18. Večer športa, kjer sta bila razglašena tudi športnik in športnica Medvod za leto 2017 - to sta postala smučarska tekačica ANAMARIJA LAMPIČ in strongman MATJAŽ BELŠAK.


Preberi več »

NOVOLETNO VOŠČILO

SREČNO 2018 vam želi svetniška skupina GLAM!


Preberi več »

Sprejem Petra Johna Stevensa

Tudi Glamovci smo bili danes prisotni na Brniškem letališču na sprejemu svetovnega podprvaka v plavanju na 50 m Petra Johna Stevensa.


Preberi več »

Odprli razstavo o viziji razvoja trajnostne mobilnosti

Pretekli teden se je v okviru projekta izdelave Celostne prometne strategije Občine Medvode zgodila tudi otvoritev razstave o viziji razvoja trajnostne mobilnosti v Medvodah. Gre za razstavo našega občana, akademskega slikarja Petra Gabra.


Preberi več »

14. seja občinskega sveta Občine Medvode

Na 14. seji občinskega sveta, ki je potekala 16. marca 2016, je bilo na dnevnem redu kar 19 točk. Za sejo bi lahko dejali, da je minila v znamenju velike složnosti članov občinskega sveta, saj so pri glasovanjih pokazali skoraj enotno soglasje, kar nenazadnje kaže tudi na dobro pripravljeno gradivo občinske uprave.


Preberi več »

POZIV OBČANOM ZA GOSTITELJE NA MEDNARODNEM SREČANJU

Odbor za mednarodno sodelovanje občine Medvode išče občanke in občane, ki imajo možnost in željo, da se prijavijo za gostitelja v okviru mednarodnih izmenjav!


Preberi več »

Dan odprtih vrat Občine Medvode

Občina Medvode se je v sredo, 17. februarja, pridružila akciji Skupnosti občin Slovenije in za svoje občane odprla vrata občinske uprave. Dve skupini obiskovalcev so župan in uprava sprejeli ob 10. in 16. uri in jim predstavili občino, pokazali prostore, načrtovane projekte v letu 2016 in odgovarjali na vprašanja.


Preberi več »

Ogled RCERO Ljubljana

Včeraj si je župan občine Medvode skupaj s sodelavci občinske uprave in nekaterimi člani občinskega sveta ogledal RCERO - Ljubljanski regijski center za ravnanje z odpadki. Ogleda smo se udeležili tudi člani svetniške skupine GLAM.


Preberi več »
Več novic

ZMOREMO DRUGAČE.
ZMOREMO BOLJE.
ZMOREMO VEČ.